IMG-LOGO VGS Edcuation

VGS filozófia

VGS filozófia

A VGS Education oktatási rendszerével elősegítjük az egyéniséget.

Küldetésünk az, hogy tudatosságot teremtsünk a testre szabott megjelenés megteremtésének gondolkodási folyamatán keresztül.

Úgy gondoljuk, hogy mindössze néhány technika elsajátítása és a legújabb trendek ismerete a szalonokban való replikációhoz nem elegendő!

Fodrász bárki lehet, de valódi frizura csak akkor készül, ha meglátod a vendégeid hajában rejlő lehetőségeket és képes vagy a személyiségükhöz alakítani! Ezzel a látásmóddal és a nálunk tanult technikák precíz kivizelezésével mindenkinek különleges megjelenést tudsz kölcsönözni!

A precíziós vágáshoz való megközelítésünk az elsődleges formák és technikák szilárd alapjain alapul. A tanfolyamok során ugyanakkora figyelmet fordítunk az önbizalom és az egyéni stílus kialakítására mint a technikára.

Nem titkolt célunk, hogy profizmusunkat és a szakma iránti odaadásunkat átadjuk a tanulóknak, hogy biztos alapokról indulva alakítsd ki saját, egyéni stílusodat.

Ha alaposan megérted az alapokat, korlátlan források állnak rendelkezésedre! Végigvezetünk az egyénre szabott remekművek létrehozásának gondolkodási folyamatán, amely minden vendég számára megfelel!